OVER ONS

R&W

R&W Administraties staat voor van Rijn en van Wichen. Moeder (Karin) en zoon (Jordy) zijn samen eigenaar van het bedrijf. Zij voelen zich betrokken bij hun klanten en vinden persoonlijk contact en heldere uitleg belangrijk en vanzelfsprekend.

Helder

Niet voor niks is onze slogan ‘helder, betrokken, persoonlijk’. Die waarden staan hoog bij ons in het vaandel. Als klant kunt u er altijd op rekenen dat u vriendelijk en deskundig wordt geholpen. Wij nemen alle tijd voor u om vragen te beantwoorden of om zaken toe te lichten.

Betrokken

Ongeacht of u zzp’er bent of (financieel) directeur van een grote onderneming, voor ons zijn alle klanten gelijk en even belangrijk. Wij voelen betrokkenheid bij uw bedrijf en uw wensen staan bij ons centraal. Persoonlijk contact is kenmerkend voor R&W Administraties. Er is altijd iemand aanwezig die u van dienst kan zijn en bovendien kunt u ons ook buiten kantoortijden goed bereiken.

Persoonlijk

R&W Administraties staat ook voor helderheid. Wij hanteren vaste tarieven voor de verschillende werkzaamheden die wij voor u uitvoeren, ongeacht hoeveel tijd het ons kost. Flexibel in dienstverlening en vast in prijs, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

En mochten er vragen in u opkomen, nadat wij onze diensten hebben geleverd, dan kunt u nadien uiteraard ook nog altijd bij ons terecht.

Meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen? Neem dan graag contact met ons op via telefoonnummer 079-3431715 of stuur een mailtje naar info@renwadministraties.nl. Wij staan u met plezier te woord.