PARTICULIEREN

Belastingaangifte doen

Ziet u er ook elk jaar weer tegenop op om de belastingaangifte in te vullen? Bent u bang dat u iets over het hoofd ziet of dat u fouten maakt? U wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen aan de Belastingdienst.

Toeslagen, uitstel en bezwaar

R&W Administraties heeft de expertise in huis om u te helpen met het correct invullen van de aangifte. Wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van de aftrekposten waarvoor u in aanmerking komt. Ook weten wij u te vertellen hoe het zit met de voorlopige aanslag, zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag. Wilt u uitstel aanvragen of bezwaar maken tegen een aanslag? Ook dan bent u bij R&W Administraties aan het juiste adres. Uiteraard blijven wij voortdurend op de hoogte van eventuele wijzigingen in de belastingregels.

Tarieven particulieren

Wij bieden u als particulier een breed pakket aan diensten tegen zeer scherpe, vaste tarieven, zonder eventuele meerkosten achteraf:

  • Opmaken aangifte inkomstenbelasting per burgerservicenummer – € 60,00 excl. btw

  • Opmaken aangifte inkomstenbelasting voor twee fiscale partners – € 90,00 excl. btw

  • Invullen voorlopige aanslag per burgerservicenummer – € 60,00 excl. btw

  • Invullen aanvraag zorgtoeslag – € 30,00 excl. btw

  • Invullen aanvraag huurtoeslag- € 60,00 excl. btw

  • Invullen aanvraag kindgebonden budget- € 30,00 excl. btw

  • Aanvragen kinderopvangtoeslag- € 60,00 excl. btw

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte, aanvraag van een van de toeslagen of een voorlopige teruggaaf? Neem dan graag contact met ons op via telefoonnummer 079-3431715 of stuur een mailtje naar info@renwadministraties.nl. Wij zijn u zo spoedig mogelijk van dienst.